Hansaplast sebfertőtlenítő spray 50ml

1775 Ft
36 Ft/ml

A Hansaplast spray fájdalommentesen permetezhető és gyorsan megszabadítja a sebeket a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Nem tartalmaz alkoholt, és nem szárítja a bőrt. Ideális gyermekek és akár érzékeny bőr számára egyaránt.

Botlás, esés, vágás: apró balesetek gyorsan történnek. De még a kis sérülések is okozhatnak fertőzéseket, ha nem megfelelően kezelik őket. A tiszta és megtisztított seb az optimális gyógyulás első lépése, a seb hatékony megvédése a fertőzésektől.

A Hansaplast sebpermet antiszeptikus sebtisztításhoz például akut sebekre szolgál. Ahogy vágások, horzsolások, kisebb égési sérülések fertőtlenítésére is alkalmas. A Hansaplast sebpermet orvos utasításai szerint krónikus és posztoperatív sebekre is használható. Az ragasztott vagy berakott kötszereket megnedvesítheti a Hansaplast sebpermettel is, hogy könnyebben eltávolíthatók legyenek.

Más megoldásoktól eltérően a Hansaplast sebpermet színtelen és nem hagy foltot a bőrön és a ruházaton. A 360 ° -os szórófejnek köszönhetően a Hansaplast sebpermet bármilyen helyzetben felvihető, akár fejjel lefelé is - ideális utazáshoz, sporthoz vagy egyéb szabadidős tevékenységekhez.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.