Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Repadolo - promóció

Fájdalmas székletürítés, vérzés, kellemetlen viszketés, égő érzés és váladékozás? Önnek is ismerősek az aranyér tünetei? Nincsen egyedül. Az aranyérbetegség az egyik leggyakoribb egészségügyi problémának számít Magyarországon. Becslések szerint a felnőtt lakosság több mint 30 százalékát érinti, 50 év felett pedig már minden második ember szenvedhet a problémától.1

Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Nem kérdés, hogy az aranyér tünetei megkeseríthetik mindennapjainkat és a kellemetlen tünetek könnyen elronthatnak egy nyaralást, kirándulást vagy egy mozizást. Fontos tudni azonban, hogy amennyiben nem kezeljük időben és szakszerűen az aranyeres problémákat, veszélyes szövődmények és komolyabb betegségek is kialakulhatnak.

Új megoldás az aranyérbetegség kezelésére - Kezelje belsőleg is az aranyeres panaszokat!

A gyors felszívódású, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta belsőleg csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. A Reparon termékcsalád legújabb tagja belülről segíti az aranyérbetegség kezelését, miközben a Reparon végbélkenőcs és végbélkúp helyileg segít a panaszokon.

Hatóanyaga: diozmin, vény nélkül kapható gyógyszer
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág.
1134 Budapest Lehel utca 15.
Tel.: 06-1-803-2222, Fax: 06-1-803-2467,
Web:egis.health HU18/19REPD3PA1
Lezárás dátuma: 2019.07.01
www.reparon.hu/repadolo

[1] Gyógyszerészet 59. 411-417. 2015.

Honlap: https://www.reparon.hu/repadolo

Termék:

RepaDolo 1000mg diozmin filmtabletta 20x 2899 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

.