Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Repadolo - promóció

Fájdalmas székletürítés, vérzés, kellemetlen viszketés, égő érzés és váladékozás? Önnek is ismerősek az aranyér tünetei? Nincsen egyedül. Az aranyérbetegség az egyik leggyakoribb egészségügyi problémának számít Magyarországon. Becslések szerint a felnőtt lakosság több mint 30 százalékát érinti, 50 év felett pedig már minden második ember szenvedhet a problémától.1

Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Nem kérdés, hogy az aranyér tünetei megkeseríthetik mindennapjainkat és a kellemetlen tünetek könnyen elronthatnak egy nyaralást, kirándulást vagy egy mozizást. Fontos tudni azonban, hogy amennyiben nem kezeljük időben és szakszerűen az aranyeres problémákat, veszélyes szövődmények és komolyabb betegségek is kialakulhatnak.

Új megoldás az aranyérbetegség kezelésére – Kezelje belsőleg is az aranyeres panaszokat!

A gyors felszívódású, szájon át bevehető RepaDolo
filmtabletta belsőleg csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. A Reparon termékcsalád legújabb tagja új hatásmechanizmussal segíti az aranyérbetegség kezelését, kiegészítheti a külsőleg használható Reparon vagy Reparon Herbal végbélkenőcsöt, valamint végbélkúpokat.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A vény nélkül kapható készítmény alkalmazása egyszerű, szedése pedig kényelmes, hiszen bárhová magával viheti és étkezés közben egyszerűen egy pohár vízzel beszedheti. A RepaDolo hatóanyaga a növényi eredetű bioflavonoidok családjába tartozó diozmin, amely erősíti az érfalakat, gyulladásgátló, emellett antioxidáns hatással is rendelkezik.

Reparon termékcsalád: hatékony aranyér kezelés kívül és belül


Az új, recept nélkül megvásárolható filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után segíti az aranyeres panaszok enyhítését, erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, hozzájárul az érfalak rugalmasságához, továbbá a vérkeringést is serkenti.

A szájon át szedhető, belsőleg ható RepaDolo önmagában vagy a helyileg ható Reparon és Reparon Herbal végbélkenőcsökkel és végbélkúpokkal kiegészítve is hatékony megoldást kínálhat az aranyér kezelésére. A vény nélkül kapható készítmény az aranyeres panaszok tüneti kezelésére rövidtávon, kúraszerűen alkalmazható. A tünetek felerősödése esetén a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Válassza az egyszerűen és kényelmesen beszedhető RepaDolo filmtablettát és csillapítsa az aranyér okozta kellemetlen tüneteket!A Reparon® végbélkenőcs, Reparon® végbélkúp és a RepaDolo vény nélkül kapható gyógyszer, hatóanyaga elölt E. coli. A RepaDolo hatóanyaga diozmin.

A Reparon® Herbal végbélkenőcs és a Reparon® Herbal végbélkúp gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

1 www.mgyt.hu/images/tavoktatas/Gucsi-Vegh_nodus_haemorrhoidalis_letoltheto_2015-07.pdf

Honlap: https://reparon.hu

Termék:

Reparon kenőcs 25g 1799 Ft
Reparon végbélkúp 10x 1999 Ft
Reparon Herbal végbélkúp 10x 2190 Ft
Reparon Herbal végbélkenőcs 25g 1990 Ft
RepaDolo 1000mg diozmin filmtabletta 20x 2499 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"