Széntabletta hasmenés ellen!

Cralex - fizetett hirdetés

A hasmenést okozó kórokozók bármikor bejuthatnak a szervezetünkbe és könnyen a mellékhelyiséghez köthetnek minket. Ennek kezelésére a legrégebbi idők óta alkalmazott anyag az aktív szén, mely természetes, növényi eredetű hatóanyag. Rendkívül nagy felületének köszönhetően megköti a káros anyagokat, ezáltal csökkenti a hasmenést okozó baktériumok hatását, méreganyagaik felszívódását.

A Cralex® kókuszhéjból készült széntabletta mintegy szűrőként fejti ki hatását szervezetünkben: magához vonzza és hatástalanítja a bélcsatornában lévő káros anyagokat, majd kivezeti őket a szervezetből. A Cralex®-ben lévő aktív szén hatékonyan csillapítja a hasmenés tüneteit, ugyanakkor nem szívódik fel a szervezetben. Kismamák és 3 éves kor feletti gyermekek is szedhetik.

Aktivált szén hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC Üzletág. 1134 Budapest Lehel utca 15.
Tel.: 803-2222, Fax: 803-2467, www.egis.hu
HU18/19CRA1PA1 Lezárás dátuma: 2018.11.07.
www.cralex.hu


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Honlap: https://cralex.hu/

Termék:

Cralex kemény kapszula 50x 1990 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"