Kereső:

BabyCalm koncentrátum 15ml

1999 Ft
Eredeti ár: 2445 Ft
133 Ft/ml

A BabyCalm cseppek olyan természetes aromás olajok (édeskömény, ánizs, menta) optimális elegye, amely csökkentheti az emésztés során kialakuló gázok felhalmozódását, a hasfájás kialakulásának lehetőségét.

A termékösszetevők több száz éve ismert természetes alapanyagok, előnyös élettani hatásukhoz kétség nem fér. Optimális kombinációjuk könnyítheti az emésztést, az étkezés közbeni nagyobb mennyiségű emésztőnedv termelődésének elősegítésével. A hasfalon történő megtapadással segítheti az emésztés folyamatát és csökkentheti a bélgázok kialakulását.

Ajánlás
Az ajánlott adag 10 BabyCalm csepp szájon át, minden étkezés előtt. Szükség esetén további cseppek adhatóak étkezések között is. A cseppentő kapilláris úgy van kialakítva, hogy egy pumpálással egy adagnyi mennyiség kerüljön kiadagolásra, megkönnyítve az éjszakai használatot.
Minden BabyCalm üvegcse 100 adagot tartalmaz.

Az enyhülés akár az első adag beadása után is jelentkezhet. Ezidáig mellékhatásról nem érkezett bejelentés. Hozzászokás veszélye nem áll fenn.

BabyCalm csepp előnyei:
- 100%-ban természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaz, már 1 hónapos kortól adható.
- Segítheti az emésztés folyamatát és csökkentheti a bélgázok kialakulását, tartósítószert, mesterséges aromát és színezéket nem tartalmaz.
- Alkoholt és cukrot nem tartalmaz.
- Teljesen biztonságos, mellékhatások nélküli, gyors enyhülést eredményezhet.
- Praktikus cseppentős adagolóval ellátott.
- Gyorsan és könnyen adható a babáknak.
- Gazdaságos, 100 adagot tartalmazó kiszerelés.

OÉTI szám: 10700/2012.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu