Kereső:

Marslakócskák FUTURA gél 20x

4790 Ft
240 Ft/db

Egészséges növekedés és fejlődés. Omega-3 zsírsav, vitamin és ásványi anyag komplex a gyermekek különböző fejlődési szakaszaira szabva. Algából származó Omega-3 DHA. Finom íz, halra emlékeztető utóíz nélkül, természetes forrásból származó béta-glükánnal​. 6 éves kortól.

A gyermekek életük első 12 évében gyorsan fejlődnek. A tápanyagokban gazdag, vegyes étrend nélkülözhetetlen a megfelelő fejlődésükhöz. A Marslakócskák FUTURÁ-t vezető táplálkozási szakértők segítségével fejlesztették ki, hogy összetevőivel hozzájáruljon a gyermekek egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez a különböző életszakaszokban.

A csontozat fejlődése
A D3-vitamin a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges. A K2-vitamin hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

Az agyműködés támogatása
A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához.

Immunitás
A D3-vitamin és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

+ Béta-glükánok: A természetes módon az élesztőben (Saccharomyces cerevisiae) előforduló kitűnő minőségű béta-glükánok manapság a kutatók fókuszában állnak.
- Finom gyümölcsös íz
- Nem tartalmaz színezéket
- Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
- GMP minősítéssel rendelkező gyárban készült

Adagolás
6 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek 1-2 tasak gél naponta, lehetőleg étkezés után. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el (minden forrásból). Hosszú távon is alkalmazható.

A napi adag tartalmaz: 1 tasak % NRV* 2 tasak % NRV*
Mikroalgából (Schizochytrium sp.) származó DHA 150,0 mg - 300,0 mg -
D3-vitamin 5,0 μg 100 10,0 μg 200
K2-vitamin 75,0 μg 100 150,0 μg 200
C-vitamin 120,0 mg 150 240,0 mg 300
Béta-glükánok 40,0 mg - 80,0 mg -
*a hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában; - nincs beviteli referenciaérték

Összetevők: almalékoncentrátum, víz, nedvesítőszer (glicerin), mikroalgából (Schizochytrium sp.) származó olaj, inulin, L-aszkorbinsav, zselatin, őszibarack aroma, menakinon, édesítőszerek (eritrit, szteviol), élesztő (Saccharomyces cerevisiae) béta-glükánok, tartósítószer (szorbinsav), kolekalciferol, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav),

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu