Marslakócskák vigyáznak gyermekünk immunrendszerére

Marslakócskák
promóció

Minden nap fontos odafigyelni gyermekünk vitaminpótlására, ez fokozottan igaz a betegség utáni időszakokra, a nagyfokú igénybevételre, de a hideg időre is. A pótlásról a Marslakócskák vitaminjai gondoskodnak, amelyek nem csak hasznosak, finomak is.

Marslakócskák vigyáznak gyermekünk immunrendszerére

Változatos kínálat az egészségért

A gyermekekre is igaz, ami felnőttkorban már alapvetésnek számít: az átlagos napi étkezés során bevitt vitamin- és ásványi anyag mennyisége mellett szükség van pótlásra, kiegészítésre is. Az immunrendszer támogatása az egyik legfontosabb része az egészség megőrzésének. Éppen ez az, amiben a Marslakócskák vitaminjai segítenek a gyerekeknek – életkorhoz és igényekhez igazodva, rágótabletta, gumitabletta vagy éppen szirup formájában. A termékek között változatos kínálattal találkozhat a csöppségéért aggódó anyuka és apuka. Az Imunactiv például C-vitamint és cinket tartalmaz, meg persze ásványi anyagokat és vitaminokat, ezzel járul hozzá a gyerek vitalitásához, az általános jó közérzethez. Szintén fontos, hogy a Marslakócskák termékeiben nincs szintetikus színezék, tartósítószer, cukor, glutén és laktóz sem, mégis hozzájárulnak a gyerek növekedéséhez, fejlődéséhez. A cukrot xilit helyettesíti, amely hűsítő ízt ad a rágótablettáknak.

A legjobb multivitamin gyerekeknek

Szintén népszerű a cég multivitaminos készítménye, a Gummi, amely feketebodza-kivonattal és cinkkel készül, és hároméves kortól ajánlott. A fekete bodza szintén jó hatással van az immunrendszerre, és támogatja a szervezet védekezőképességét. Egy másik Gummi echinacea hozzáadásával készült – ez a bíbor kasvirágot jelöli, ami egy Észak-Amerikából származó, tradicionális gyógynövény, amely elősegíti a sebgyógyulást. A Marslakócskák szirup állagú terméket is piacra dobtak, ami olyan ásványi anyagok keveréke, amik szükségesek a fiatal szervezet fejlődéséhez, a B1-, a B3- és a B5-vitaminok pedig részt vesznek az ételek energiává alakításában. Ami szintén fontos: a márka egyetlen terméke sem tartalmaz allergén összetevőt. A csipkebogyó- és bodzakivonattal ellátott ImunoForte gyógynövény alapú termék, amely olyankor nyújt igazi segítséget, amikor az immunrendszer fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez lehet egy betegség utáni lábadozás, nagyfokú fizikai vagy mentális igénybevétel, de hideg, esős idő is. Bónusz: a benne lévő növényeknek köszönhetően még finom is. Mindez csupán ízelítő – ha kíváncsi a Marslakócskák további termékeire, megtalálja azokat honlapunkon.

Honlap: http://www.wavita.hu

Termék:

Marslakócskák Imunactiv eper ízű rágótabletta 100x 4890 Ft
Marslakócskák Imunactiv eper ízű rágótabletta 30x 1990 Ft
Marslakócskák Imunactiv narancs ízű rágótabletta 30x 1990 Ft
Marslakócskák narancs ízű szirup 150ml 2324 Ft
Marslakócskák Imunactiv narancs ízű rágótabletta 100x 4890 Ft
Marslakócskák Gummi Bodzával gumitabletta 60x 2799 Ft
Marslakócskák Inulinnal erdei gyümölcs ízű rágótabletta 30x 1990 Ft
Marslakócskák Inulinnal erdei gyümölcs ízű rágótabletta 100x 4890 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"