Kereső:

JutaVit Probium Bifibaby Plusz csepp 8ml (30 adag)

1899 Ft
Eredeti ár: 2290 Ft
237 Ft/ml

Görcsös típusú hasi fájdalom csecsemőkólika kezelésére. 1 hetes kortól, laktóz- és gluténmentes. Orvostechnikai eszköz.

JutaVit Probium Bifibaby Plusz csepp

A Bifibaby Plusz egy orvostechnikai eszköz, speciálisan a csecsemőkólika (csecsemőkori görcsös hasfájás), valamint gyomorreflux és az azzal összefüggő tünetek kezelésére kifejlesztve. A nátrium-alginátnak köszönhetően a Bifibaby Plusz gyorsan egy mechanikai védőréteget képez, ezáltal véd a reflux ellen, így enyhíti az ezzel összefüggő tüneteket (pl. savas reflux, gyomorégés, köhögés és orrgaratgyulladás).

Adagolás és alkalmazás
Gyermekeknek 1 hetes kortól:
A cseppentő segítségével adagoljon 5 cseppet naponta, reggelente egymást követő 30 napon keresztül. A kezelés szükség szerint megismételhető.
Használat előtt felrázandó!
A cseppet beadhatja kiskanál segítségével, de anyatejbe, tápszerbe, vízbe vagy bármilyen italba csepegtetve is. Ne rakja forró (37oC fok feletti) folyadékba, mert az élő baktérium elpusztulhat. A felnyitott üveg 5 héten belül felhasználandó.

Ellenjavallatok és mellékhatások
Az orvostechnikai eszköz alkalmazásakor mellékhatás vagy ellenjavallat nem várható. A Bifibaby Plusz igazoltan allergénmentes a Probiotical S.p.A. szabadalom szerint, ami SEMMILYEN allergént nem tartalmaz a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint.

Összetétel
- Mikrokapszulázott Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604): 129,2mg, ami több mint 200 millió élő sejtet tartalmaz adagonként.
- Mikrokapszulázott Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706): 129,2mg, ami több mint 200 millió élő sejtet tartalmaz adagonként.
- Növényi olaj: 0,25ml adagonként
- Nátrium-alginát: 50mg/10ml

Figyelmeztetések és tárolási utasítások
A termék alkalmazása előtt beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével. Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati időn túl. Ne használja a terméket, ha a csomagolás vagy a zárófólia sérült. Kérjük, mellékhatás esetén azonnal kérjen orvosi vagy gyógyszerészi segítséget. Gyermekektől elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tartandó, hőforrástól és közvetlen napfénytől távol. A lejárati idő a bontatlan csomagolásban megfelelően tárolt termékre vonatkozik.

Gyártó:
Probiotical S.p.A.
Via E. Mattei, 3
Novara-Olaszország

Forgalmazza:
Juvapharma Kft.
2215 Káva
Bényei út 9.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"