Kombinált segítség a fájó toroknak

Angised
promóció

A torokfájás általában egy vírus okozta fertőzés, ami egy zavaró toroktáji kaparó érzéssel indul, amit gyakorta külső beavatkozás nélkül is legyőz az immunrendszerünk. De az is előfordulhat, hogy a fájdalom nem csitul, s lassan kínzó érzéssé válik, amikor már úgy érezzük, cselekednünk kell, hogy minél hamarabb elmúljon... Rosszabb esetben a fertőzés miatt amúgy is sérülékenyebb, gyulladt nyálkahártyán át más kórokozók is bejuthatnak a szervezetünkbe, tovább rontva az állapotunkat.

Kombinált segítség a fájó toroknak

Ám a torokfájdalom kínzó érzését nem szükséges tétlenül elviselnünk és az immunrendszerünknek sem árt egy kis támogatás a kórokozók elleni küzdelemben, így kézenfekvő megoldás lehet egy a torokfájást is csillapító és fertőtlenítő hatással is rendelkező gyógyszer bevétele.

Mit érzek, mi okozza?

A torokfájás nem más, mint égő, szúró, kaparó érzés a garatban. Ha a torokfájást kiterjedtebb gyulladás is kíséri, sokan érezhetik a torkukat és a nyaki nyirokcsomóikat duzzadtnak, valamint fájdalmasnak a nyelést, mintha egy gombóc lenne a torkukban.

A torokfájások nagy részét vírusos fertőzés okozza, ami aztán gyulladást vált ki a garat területén és tulajdonképpen ez a gyulladásos reakció a felelős az általunk tapasztalt kellemetlen tünetekért: a duzzanatért, a fájdalomért, a nyelési nehézségért.

Mi alapján válasszak szopogató tablettát?

Fájdalomcsillapítás

Számos szopogató tabletta közül választhatunk, de ha a tünetek miatt már szinte nyelni sem tudunk, hasznos, ha az adott készítmény tartalmaz érzéstelenítőt, vagy más olyan hatóanyagot, ami a fájdalmunkat csillapítja.

Fertőtlenítés

Előnyös lehet, ha az adott szopogató tabletta többféle hatással is rendelkezik, így például a fájdalom csillapítása mellett segít fertőtleníteni is a gyulladt torkot. Miért fontos ez? Mert a helyi fertőtlenítő hatású szopogató tabletták segíthetnek megszabadulni a torokfájásban szerepet játszó baktériumoktól, vírusoktól vagy gombáktól.

Cukortartalom

Mivel egy szopogató tablettából napi több szemet is beszedhetünk, amit aztán hosszú időn át szopogatunk el, így jó választás lehet egy cukormentes készítmény, hogy a fogaink szuvasodása miatt se kelljen aggódnunk.

Miért ajánljuk az Angised® szopogató tablettát?

- az Angised® szopogató tabletta érzéstelenítő és fertőtlenítő hatóanyagok kombinációjával* veszi fel a harcot a torokfájással:
- 2-5 percen belül csökkenti a fájdalmat
- és segít megszabadulni a torokfájásban szerepet játszó baktériumoktól, egyes vírusoktól vagy gombáktól.
- egyes vírusokkal szemben vírusölő hatással is rendelkezik
- támadást indít a baktériumok ellen:
- meggátolja a szaporodásukat vagy el is pusztítja azokat
- gombaellenes hatással is rendelkezik
- cukormentes: cukorbetegek is szedhetik
- laktóz- és gluténmentes, így laktóz-, valamint gluténérzékenyek is szedhetik
- két kedvelt ízben, mentol és citrom változatban is elérhető
- praktikus perforált csomagolásban kapható
- egészségpénztári kártyára is megvásárolható, vény nélkül kapható gyógyszer
- 6 éves kortól adható

Honlap: https://www.sandoz.hu/veny-nelkuli-keszitmenyek
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"