Vénaerősítő flavonoid terápia

Detralex
promóció

A növények sokféle antioxidáns tulajdonságú anyagot tartalmaznak, ezek közül a flavonoidokat régóta kutatják. Ezt a kémiai csoportot a Szent-Györgyi Albert vezette munkacsoport fedezte fel a C-vitamin kutatása kapcsán. A flavonoidok többféle jelentős és jótékony élettani hatást gyakorolnak az emberi szervezetre: jól ismertek antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásukról. Az antioxidáns hatású tápanyagok egyrészt az egészség megőrzésében játszhatnak szerepet.

Vénaerősítő flavonoid terápia

Ezen kívül egyes betegségek megelőzésében, illetve bizonyos betegségek kezelésben is hatásosak lehetnek, amennyiben a gyógyszerészeti hatóság által engedélyezett gyógyszerkészítményben, a javasoltaknak megfelelően alkalmazzuk őket.

A Detralex® filmtabletta Magyarország vezető vénavédő gyógyszere*. Jól érezhetően enyhíti az aranyeres panaszokat, még heveny aranyeres roham esetén is. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállását, serkenti a keringést, így nem csupán felületes, tüneti kezelést biztosít, hanem a probléma okát célozza meg.

*Forrás: IMS Pharmatrend 12/2015 adatbázis 2015. évi országos adatok; Detralex filmtabletta; 44,4% részesedés eladott dobozszámban; 10B1 piacon

500 mg mikronizált, tisztított flavonoid frakciót tartalmaz, melynek összetevői természetes eredetűek: egy narancsféle héjából származnak. Egyedi mikronizált formájának köszönhetően a Detralex® könnyen felszívódik a bélrendszerből, hatása gyors és erőteljes.

A Detralex® tabletta használata egyszerű, kényelmes, diszkrét, gyógyszerkölcsönhatások nem ismertek.
Nem kell hozzá más, csak egy pohár víz – és a Detralex.

Hogyan szedje a Detralex filmtablettát aranyeres panaszok esetén?

Aranyeres roham esetén az első 4 napon keresztül napi 6 tabletta (2x3 tabletta), majd további 3 napon keresztül napi 4 tabletta (2x2 tabletta), étkezés közben bevéve. Fontos, hogy a legjobb hatás érdekében a teljes 1 hetes kúrát végigszedje. A Detralex® 36 tablettás kiszerelését kifejezetten akut aranyeres panaszok kezelésére ajánljuk, hiszen pont egy kúrára elegendő tablettát tartalmaz.

Heveny aranyeres roham esetén, ha a tünetek a rövid távú kezelés hatására (15 napon belül) nem javulnak, kérjen orvosi tanácsot.

Általános óvatosságból terhesség és szoptatás alatt jobb kerülni a Detralex® filmtabletta alkalmazását.

Hogyan készül a Detralex?

A Detralex® gyártási folyamata az „orangette”-ek, a még éretlen, apró narancsok begyűjtésével kezdődik. Az orangette-eink a világ különböző vidékein lévő, kedvező klímájú narancsligetekből származnak.

Begyűjtés és szárítás
Minden egyes narancsvirág négy-öt narancsnak ad életet. Ezek közül csak egy indul növekedésnek. A másik három-négy, 10‑20 mm átmérőjű, magas heszperidin-tartalmú narancs éretlen marad, és hamarosan leesik a fáról. Ezeket gyűjtik össze, majd 15 napon keresztül szárítják a napon, a szabad levegőn.

Őrlés
A száraz gyümölcsöket porrá őrlik, hogy kinyerjék belőlük a heszperidint. Az előállított por végül Normandiába (Franciaország), a baclair-i üzemünkbe érkezik.

Tisztítás és mikronizáció
Az összegyűjtött gyümölcsökből aztán franciaországi gyárainkban nyerik ki a komplex összetételű, flavonoid tartalmú anyagot, amelynek a szervezetben történő hasznosulását csúcstechnológia alkalmazásával, mikronizálással javítják, ami a hangsebességet megközelítő sűrített levegőáram segítségével történik.**

A jó minőségű, tisztított flavonoid frakció előállításához a szennyezőanyagokat több TISZTÍTÁSI lépésben távolítjuk el. Ezt követi a SZÁRÍTÁS, majd a tölcsérekbe való áttöltés a mikronizáció előtt. A mikronizáció során a részecskéket a hang terjedését megközelítő sebességű, sűrített levegőáramban ütköztetik egymással. A többszörös ütközés során a szemcsék felaprózódnak, és így átlagos méretük több tíz mikronról kevesebb, mint öt mikronra csökken. A kisebb szemcseméret végül jobb felszívódást és a szervezetben történő hasznosulást eredményez.

A Detralex® filmtabletta gyártásának minden egyes fázisa a Servier franciaországi üzemeiben történik.

** Garner RC, et al. Comparison of the absorption of micronized (daflon 500mg) and nonmicronized 14C-diosmin tablets after oral administration to healthy volunteers by accelerator mass spectrometry and liquid scintillation counting (A mikronizált 500 mg-os daflon tabletta és a nem mikronizált 14C-diosmin tabletták felszívódásának összehasonlítása egészséges önkénteseken tömegspektrometria és folydékszcintillációs számlálás alkalmazásával). J Pharm Sci. 2002; 91: 32-40.

Honlap: http://www.aranyertabletta.hu

Termék:

Detralex 500mg filmtabletta 60x 5996 Ft
Detralex 500mg filmtabletta 30x 3574 Ft
Detralex 500mg filmtabletta 120x 10761 Ft
Detralex 500mg filmtabletta 36x 4162 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu