Algoflex Rapid 400mg lágy kapszula 30x

Sanofi

Az egészség a legfontosabb!

A Sanofi, amely betegközpontú, komplex egészségügyi vállalat, világszerte vezető helyet foglal el olyan gyorsan növekvő terápiás területeken, mint a trombózis, a vakcinák, a diabétesz és az onkológia

Algoflex 400mg, Algoflex Forte, Algoflex Baby, Algoflex-M és Algoflex Izom+Ízület

ALGOFLEX FORTE – A fejfájást mintha elvágták volna!

Fáj a feje? Szorít? Lüktet? Esetleg hasogat? Akkor Önnek az Algoflex Forte vény nélkül kapható gyógyszerre van szüksége!
Ibuprofen tartalma révén gyorsan és hatékonyan csillapítja akár a legerősebb fejfájást is.

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”

Algoflex Rapid 400mg lágy kapszula 30x Algoflex Rapid 400mg lágy kapszula 30x Algoflex Rapid 400mg lágy kapszula 30x Algoflex Rapid 400mg lágy kapszula 30x

ALGOFLEX 400 – Lázra és fájdalomra.

Ibuprofen hatóanyagú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő vény nélkül kapható gyógyszer.
Láz csillapítása esetén; legalább akkora hőmérsékletcsökkenést képes előidézni, mint a paracetamol, vagy az acetil-szalicilsav, hatása azonban hosszabb ideig tart.
Az Algoflex továbbá jó választás a gyulladásos jellegű megbetegedések (pl.: ízületi betegségek, sérülések, fogfájás, műtét utáni fájdalmak, migrén, fájdalmas menstruáció, fertőző megbetegedések) tüneteinek kezelésére is.

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”


ALGOFLEX BABY - Újdonság!

Az Algoflex Baby a jól bevált Algoflex termékcsalád legújabb tagja, mely kifejezetten a gyermekek lázának és fájdalmának csillapítására készült.
A kellemes, málnaízű Algoflex Baby szuszpenzió már 3 hónapos kortól adható.
Az Algoflex Baby segítségével a legkisebbek lázát és fájdalmát, mint amilyen a fogzási, fül- és torokfájdalom gyorsan és hatékonyan csillapíthatjuk.

Ibuprofen tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét!


ALGOFLEX M – A NŐ fájdalmára!

Elege van a havi rendszerességgel előforduló alhasi görcsös fájdalmakból? Menstruációs fájdalmak gyötrik? Próbálja ki az Algoflex család egyik kiváló hatású tagját, az Algoflex-M kombinált csomagolású vény nélkül kapható menstruációs fájdalmat csillapító, gyulladáscsökkentő gyógyszert.

Magyarországon kategóriájában egyedülálló! Gyorsan és hatékonyan kínál segítséget a menstruációs fájdalmakra és az alhasi görcsökre. Ennek megfelelően az Algoflex-M tabletta elsődleges (egyéb betegséggel nem magyarázható) menstruációs fájdalmak és görcsök kezelésére; valamint másodlagos (egyéb betegség következtében kialakuló) menstruációs fájdalmak és görcsök kiegészítő kezelésére szolgál.

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”


ALGOFLEX I+I – Újra mozgásba hoz!

Derékfájás? Hátfájás? Lábfájás?
A vény nélkül kapható Algoflex Izom+Izület kapszula hosszan tartó segítséget nyújt a különböző gyulladásos eredetű, hasogató és tartós ízületi fájdalmak kezelésére. Az ibuprofen hatóanyag retard kapszula formájában hosszan tartó felszívódásával akár 12 órán át hat.

„A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”

Termékek:

Algoflex Izom + Ízület 300mg retard kemény kapszula 10x 1292 Ft
Algoflex Forte filmtabletta 10x 1292 Ft
Algoflex Forte filmtabletta 20x 1292 Ft
Algoflex M tabletta 6x+6x 1292 Ft
Algoflex Izom + Ízület 300mg retard kemény kapszula 20x 1292 Ft
Algoflex Baby 20mg/ml belsőleges szuszpenzió 100ml 1292 Ft
Algoflex 400mg filmtabletta 10x 1292 Ft
Algoflex 400mg filmtabletta 20x 1292 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu