Klimin Szója Forte kapszula 60x

2426 Ft
40 Ft/db

A változókor beköszöntével mindennapi életünket megkeseríti az állandó ingerlékenység, feszültség, hőhullámok, izzadás, és a kivörösödés is komoly problémát jelenthet. Nőiességünk megőrzése 40 felett is fontos szempont, ugyanakkor a magas munkahelyi elvárások és a családról való gondoskodás feladataival is meg kell birkóznunk.

Hogyan segít a Klimin szója Forte®?

A Klimin szója Forte® ´´Women Vitality System´´ össztevői a természetes fitoösztrogén tartalmú szója izoflavon, a mangán és a B6-vitamin, mely komponensek hozzájárulnak a hormonális aktivitás szabályozásához, a testi-lelki harmónia, az egészséges csontrendszer és kötőszövetek megőrzéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

De miért a változókori nőknek ajánlott?

A menopauza idején a hormonok felbolydulnak, egyes hormonok fokozottan termelődnek, míg mások épp ellenkezőleg. Ennek következményeként felborul a vegetatív idegrendszer egyensúlya, ami felelős a vérnyomás szinten tartásáért, a légzésért, a hőháztartásért, az alvásért, az izzadékonyságért, stb. De megkezdődik a csontok leépülése is, azaz a csontokból a kalcium kiáramlása, a beépülés helyett elkezdődik egy hosszú folyamat, ami a csontrendszert kedvezőtlenül érinti.

Természetes megoldást keres?

A Klimin szója Forte® összetvőinek élettani szerepe:
- csontritkulás B6-vitamin: Hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
- fitoösztrogén Mangán: Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
- hőhullám B6-vitamin:Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
- szója Mangán: Részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál kötőszövet képződésében.

Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja:
PHARMAX Kft, Budapest
OÉTI szám: 13853/2014

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu