Hemotreat H kenőcs 25ml

4472 Ft
179 Ft/ml

A HemoTreat H aranyér elleni kenőcs (orvostechnikai eszköz) olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek erősítik a vérerek falát, gyorsan javítva ezáltal az érintett szövetek állapotát, gyorsan megszüntetve a diszkomfort-érzést és a fájdalmat.

HemoTreat H aranyér elleni kenőcs (orvostechnikai eszköz)

Olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek erősítik a vérerek falát, gyorsan javítva ezáltal az érintett szövetek állapotát, gyorsan megszüntetve a diszkomfort-érzést és a fájdalmat.

A HemoTreat H fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatású kámfort tartalmaz. Hosszú ideje használják krémekben és kenőcsökben, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító és bőrviszketés elleni szerként. A készítmény aktívan védő összetevői természetes eredetűek: Adeps suillus és Lanolin. Az Adeps suillus más összetevőkhöz képest sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik és az összetevők között szereplő eukaliptusz-olajnak a kámforhoz hasonlóan antimikrobiális, fertőtlenítő és hegképző tulajdonságai vannak.

A HemoTreat H aranyér elleni kenőcs elősegíti az aranyér csökkenését és megszűnését. Csökkenti a fájdalmat és a helyi gyulladást azok teljes megszűnéséig, valamint enyhíti a viszketés érzetét. Visszaállítja és biztosítja a végbél nyálkahártyájának normális működését. A vazelin, a lanolin és az adeos suillus védi a bőrt, akadályt képez annak felületén, segítve ezáltal a helyi irritációk megelőzését és a kiszáradás megakadályozását. Hasonlóképpen a három összetevő által biztosított nedves közeg elősegíti az aranyér mellett esetlegesen megjelenő végbél környéki hajszálerek repedéseinek gyógyulását, valamint a szövetek újraképződését. A kámfornak és a eukaliptusz olajnak aromatizáló szerepe van.

A HemoTreat H helyileg gyorsan beszívódik, és az aktív összetevők azonnal hatni kezdenek. Alkalmazása azonos a többi kenőcsével, és direkt az érintett szövetekre hat. A bőrtoleranciára vonatkozó vizsgálatok azt bizonyították, hogy kedvező hatással van a bőrre, kedvezőtlen tényezők nélkül.

Használata:
A kenőcsöt napi 2-3 alkalommal használjuk. Megelőzés érdekében az aranyér elleni kezelést havonta egyszer vagy kétszer kell elvégezni 2-3 napon keresztül.

Összetevők:
Kámfor (antiszeptikus és érzéstelenítő, csökkenti a fájdalmat, viszketést és irritációt), kalcium karbonát (asztringens, csökkenti a végbél környéki erek tágulását), eukaliptusz olaj (fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, csökkenti a fájdalmat és gyulladást, hűtő, megnyugtató hatása van), lanolin (lágyító és nyugtató, csökkenti a bőr irritációját, visszaadja a rugalmasságot), vazelin (gyorsítja a kezelési folyamatot és fenntartja a bőr nedvességtartalmát), valamint Adept Sullies (nyálkahártya védő, elősegíti a bőrön általi felszívódást).

Fontos figyelmeztetés:
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu