Idravitae Active multivitamin krém liposzómákkal, száraz bőrre 63ml

2590 Ft
41 Ft/ml

Táplálás és ápolás a száraz, extrém száraz, töredezett, hámló bőrre. A benne lévő olajok regenerálják a sérült felhámot; pszoriázis tüneteire; atópiás bőrtünetekre.

Használat:
Kenje a krémet vékony rétegben az előzőleg megtisztított és megszárított bőrre, oszlassa el és hagyja, hogy felszívódjon. A legjobb eredmény napi kétszeri használattal érhető el.
Gyakoribb használat előtt konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Az Idravitae active ™ bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve.
Nem tartalmaz illatanyag és színezőanyagokat. Parabénmentes. 3 év alatti gyermeknek nem ajánlott.

A-vitamin tartalmú készítmények használata alatt a bőr sokkal érzékenyebb a napsütésre – biztosítsa a megfelelő napvédelmet bőrének.

A gyártás során olyan megfelelő mennyiségben kerülnek felhasználásra vitaminok, hogy hatékonyan gátolják a bőrben végbemenő negatív folyamatokat. Pozitív hatásuk van az egészségre és megjelenésre.

Aktív összetevők:

A-vitamin hatása a bőrre
javítja a szaruréteg struktúráját, így erősíti a bőr védekező funkcióit és meggátolja a bőr kiszáradását (vízveszteség).

Liposzómás C vitamin
A speciális hordozóknak, liposzómáknak köszönhetően az aktív C-vitamin mélyen a felhámba juttatható, amely jobb felszívódáshoz vezet.

Az E vitamin hatása a bőrre:
megakadályozza a bőr túlzott kiszáradásás és gyulladását.

Az F vitamin hatása a bőrre
helyreállítja a felhám lipid rétegét;
külsőleg alkalmazva orvosi hatékonyságán kívül védő funkciója van. Vékony filmréteget hoz létre a bőrön, védi azt a káros külső faktoroktól.

A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu