Perskindol Cool spray 250ml

3690 Ft
15 Ft/ml

A Perskindol Cool Spray azonnali fagyasztó hatást biztosít, amely segít enyhíteni és csillapítani a fájdalmat, valamint megakadályozza a duzzanat továbbterjedését. Ez a spray nagyon egyszerűen használható fizikai aktivitás végzése és sportolás közben, amikor azonnali és intenzív hűsítő hatásra lehet szükség.

A Perskindol Cool Spray alkalmazása kifejezetten ajánlott a sportsérülések (rándulások, zúzódások és ficamok) kezelése során, az elsősegélynyújtás részeként.

Mit tartalmaz a Perskindol Cool Spray?
Összetevők: propán-bután, dimetil-éter, dimetoxi-metán, denaturált szesz, mentol, Mentha Arvensis levél olaj, limonén.

Hajtóanyag százalék: propán-bután 79,5%, dimetil-éter 17,5%.

Hogyan kell alkalmazni a Perskindol Cool Spray-t?
Felnőttek és 5 évnél idősebb gyermekek számára: a szórófej enyhe nyomásával körkörösen fújjon kis mennyiségű spray-t az érintett területre. A tartályt legalább 15 cm-re kell tartani az érintett területtől. Használat előtt felrázandó!

Fontos információ:
- Ne használja a Perskindol Cool Spray-t ismert túlérzékenység esetén, vagy ha tud róla, hogy valamelyik összetevőre allergiás.
- Nyílt sebekre, nyálkahártyákra, valamint az arcra nem alkalmazható! A spray szembe ne kerüljön!
- Bekötött felületre nem alkalmazható. A kezelt bőrfelületet hagyja szabadon!
- 21 napos folyamatos használat után a kezelésben 3 nap szünet ajánlott.
- Tilos öt éven aluli gyermekeknél alkalmazni.
- Elővigyázatosságból ne alkalmazza a készítményt terhesség vagy szoptatás alatt.
- Amennyiben a kezelés alatt bármilyen mellékhatást tapasztal, a készítmény alkalmazását be kell szüntetni. Ha a kezelés során javulás nem tapasztalható, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25°C).

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartályban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyúlékony anyagtól távol tartandó! Az aeroszolos palackot védeni kell a közvetlen napsugárzástól és 50°C feletti hőmérséklettől. A palackot kiszúrni vagy elégetni még üres állapotban sem szabad! Ne fújja a palack tartalmát nyílt lángra vagy gyúlékony anyagra. Gyújtóforrás vagy nyílt láng közelében nem használható. A készítmény használatakor dohányozni tilos! Gyermekek elől elzárva tartandó! A palack tartalmát nem szabad belélegezni.

Propán-butánt tartalmaz.

Gyártja:
Vifor SA
Rte de Moncor 10
CH-1752 Villars-sur-Glâne
Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f

A termék besorolása: orvostechnikai eszköz.

Forrás: ewopharma.hu

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu