Szabaduljon meg az ajakherpesztől

Zovirax Duo
promóció

Az ajakherpesztől nem tud végleg megszabadulni, de megakadályozhatja, hogy a hólyagképződés megkezdődjön. A Zovirax Duo egy szakértelemmel és fejlett tudományossággal kifejlesztett termék, amelynek nem csak egyszerű a használata, de az első bizsergés észlelésekor történő azonnali alkalmazás mellett, klinikailag bizonyítottan segíthet megakadályozni az ajakherpesz hólyaggá fejlődését. Amennyiben az ajakherpesz hólyagja már kifejlődött, a gyógyulási időt is segít lerövidíteni.

Szabaduljon meg az ajakherpesztől

Első jel
A legjobb eredmény érdekében alkalmazza rögtön a bizsergés, viszketés, vagy lüktetés első jeleinek észlelésekor. Minél korábban kezdi meg az alkalmazást, annál nagyobb eséllyel kerülheti el a hólyag, vagy pörk képződést.

Tartsa tisztán
A Zovirax Duo alkalmazása előtt távolítson el a bőréről minden kozmetikumot. Az ajakherpesz kezelése előtt és után is mossa meg a kezét minden alkalommal.

Ne spóroljon vele, és ne hagyja ki
Alkalmazza ötször egy nap. Vigyen fel elegendő mennyiséget, hogy befedje vele az érintett területet, beleértve az ajakherpesz hólyagjának (amennyiben kialakult) külső széleit. Ha egy alkalommal kihagyja a krém felvitelét, alkalmazza a következő alkalommal, amikor eszébe jut, és folytassa a rendes menetrend szerint. A krém alkalmazását követően mossa meg a kezeit.

Öt nap
Ne alkalmazza a gyógyszert 5 napnál hosszabb ideig. Ha tünetei 10 nap után is fennállnak, forduljon kezelőorvosához.

Honlap: http://www.zovirax.hu

Termék:

Zovirax Duo 50mg/g és 10mg/g ajakherpesz krém 2g 2174 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu