Megfázás – senki nem vágyik rá, mégis megbetegedhetünk

Advil Cold Rapid
promóció

A mai rohanó világban az influenza- és megfázás-szezon közepén senki nem vágyik az orrdugulásra, a torokfájásra, a lázra és a fejfájásra. Gyakran nem engedhetjük meg magunknak, hogy otthon maradjunk és megadjuk szervezetünknek a pihenéssel töltött időt, miközben gyógyulni tud. Ezzel azonban nem csak a saját helyzetünket nehezítjük meg, hanem veszélyeztetjük a környezetünket is, hiszen a vírusok cseppfertőzéssel terjednek ebben az esetben. A tünetek rossz közérzetet, fáradtságot és levertséget okozhatnak, ezáltal nehezebb úgy dolgozni és ellátni a mindennapi teendőket, ahogyan egészségesen tennénk.

Mit tehetünk?

Az új Advil Cold Rapid hatékony megoldást kínál a megfázás és az influenza számos tünetének kezelésére. Az új Advil Cold Rapid az ibuprofen és a pszeudoefedrin hatóanyagok kombinációjával csökkenti a lázat, mérsékli az orr és az orrmelléküregek dugulását, csillapítja a fájdalmat és gyulladáscsökkentő hatású. Az új Advil Cold Rapid lágykapszula folyékony formulájával hatékonyan segít speciálisan az influenza és a nátha kellemetlen tüneteinek enyhítésében. Csak akkor használja, ha orrdugulása fejfájással, fájdalommal és/vagy lázzal társul. Javasolt adagja szükség szerint 1 vagy 2 tabletta 4-6 óránként, de 24 óra alatt max. 6 tabletta, 12 év alatti gyermekeknek azonban nem adható. Vény nélkül kapható a gyógyszertárakban. Az új Advil Cold Rapid-dal nemet mondhat a megfázásra.

Termék:

Advil Cold Rapid 200 mg/30 mg lágy kapszula 10x 1241 Ft
Advil Cold Rapid 200mg/30mg lágy kapszula 20x 1699 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu