Luna Ízület masszázs emulgél 100ml

Dr. Kelen

HighCosm Bt. – Dr.Kelen cosmetics

A HighCosm az Európai Unióban elfogadott minőségi követelményeknek megfelelő saját fejlesztésű kozmetikai termékek kutatásával, formulálásával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, de felkérésre vállalja egyéb kozmetikai termékek kidolgozását, gyártását is (pivate label).

Luna sósborszesz gélek és lábbalzsamok

˝Visszérre, reumára, mindenféle nyavalyára˝

...és valóban - a 7-féle összetételben kifejlesztett LUNA sósborszesz bedörzsölő hidrogélek, ill. emulgélek ˝mindennapi nyavalyáinkat˝ orvosolják.Összetételtől függően különböző mozgásszervi nehézségek, fájós-fáradt láb és sportsérülések esetén (izület-, hát-, váll-, nyakfájás, izomhúzódás, véraláfutás, stb.) a problémás testrész bedörzsölése ajánlott. Ágyhoz kötött betegek vérkeringésének lokális javítására is sikerrel alkalmazhatók, de szúnyog- vagy csaláncsípés esetén is kéznél a segítség.

Luna Ízület masszázs emulgél 100ml

Meghatározó alapanyaguk a régóta használt ˝patikaszer˝ - a sósborszesz, melynek jótékony hatását koncentrált gyógynövény-kivonatokból, illóolajokból álló ún. herbal-system támogatja. A legújabb kutatások naprakész ismeretére támaszkodva került kifejlesztésre. A hidrogélek azonnal felszívódnak, míg az emulgélek optimális ideig tartó masszírozást is lehetővé tesznek.

Tartósítószert, színező- és illatanyagot nem tartalaznak.
Használatuk nem jár egészségügyi kockázattal. Recept nélkül, kozmetikumként kaphatók.

Termékek:

Luna borókás sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna gyógyfüves sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna kalendulás sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna kámforos sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna japánakácos sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna Visszeres lábra vadgesztenyés sósborszesz gél 150ml 842 Ft
Luna Gyógyfüves lábbalzsam 100ml 842 Ft
Luna vadgesztenyés lábbalzsam 100ml 842 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu