Mepilex habkötszer (12,5x12,5cm) 5x

6710 Ft
1342 Ft/db

A Mepilex habkötszer krónikus sebekhez, mint például vénás lábszárfekélyek, felfekvések vagy diabéteszes lábfekélyek. A Mepilex® minimumra csökkenti a fájdalmat és a seb vagy bőr sérülését a kötszercsere során. A Mepilex méretre vágható;, amely ideálissá teszi nehezen kötözhető testrészekhez.

- Minimumra csökkenti a fájdalmat és traumát a kötszercsere során
- Puha és alakítható
- Nem csúszik el kompressziós kötszer alatt
- Könnyen méretre vágható

Mikor kell használni – akut vagy krónikus sebek kezelése
A Safetac® technológiájú ragasztóanyaggal, a Mepilex úgy távolítható el, hogy kisebb a seb vagy a környező bőr károsodásának kockázata. Az új, megerősített filmréteg a jól alakítható nedvszívó habanyaggal együtt lehetővé teszi, hogy a Mepilex hatékonyan kezelje a folyadékot. Számos, különböző, enyhén és mérsékelten váladékozó seb kezelésére szolgál. Függetlenül attól, hogy krónikus vagy akut sebekről (mint például műtét utáni vagy diabéteszes sebek) van szó, a Mepilex csökkenti a fájdalmat a kötszercsere során. A kevesebb fájdalom kevesebb stresszt jelent a betegek számára, ez pedig segíti a gyógyulást. A Mepilex méretre vágható, hogy illeszkedjen egy adott sebhez vagy testrészhez, valamint könnyen alakítható. Ez ideálissá teszi a nehezen kötözhető részek esetén. A Mepilex egy kombinált kötszer, amely a betegnek kevesebb fájdalmat okoz a kötszercsere során – és minimális mértékben károsítja a sebet és a bőrt. Használja a cégünk által kínált Tubifast rögzítővel együtt. Az enyhén váladékozó sebekhez lásd a Mepilex EM terméket.

A Mepilex használata:
- Enyhén és mérsékelten váladékozó sebek
- Krónikus sebek, mint például lábfekélyek és diabéteszes lábfekélyek vagy krónikus sebek esetén, mint például égési sérülések vagy bőrszakadások.
- Annak érdekében, hogy csökkentse a betegei fájdalmát a kötszercsere során

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu