Parasoftin bőrhámlasztó zokni 1pár

2192 Ft
2192 Ft/db

A repedezett bőr eltávolításának komplex, gyors és tartós módja a bőrhámlasztó zokni. Hatóanyagai a növényi savak - glikolsav, szalicilsav és tejsav - intenzíven fellazítják és eltávolítják az elhalt bőrt. Hatékonyan és gyorsan hámlasztja, hidratálja és eltávolítja az elszarusodott bőrt.

Parasoftin – Bőrhámlasztó zokni
innovatív megoldás a talp bőrének intenzív és kényelmes ápolására

- Eltávolítja a láb bőrkeményedéseit
- Felpuhítja az elszarusodott bőrréteget
- Hidratálja és puhítja a láb bőrét

A talpbőrkárosodás súlyosságától függően a Parasoftin összetevői behatolnak a talp bőrébe, felpuhítják az elszarusodott réteget és lehámlasztják a bőrkeményedéseket.
Csodálatos hatás már az első használat után!

Összetevők
Komplex természetes kivonatok:
- méz
- növényi kivonatok: kaktusz, körte, golgotavirág gyümölcse, citrom, szőlő és ananász
Urea
Allantoin
AHA/BHA savak


Az AHA/BHA savak hatékonyan stimulálják a bőr regenerációját és a bőrmegújító folyamatokat. A komplex kivonatok, (méz- és növényi kivonatok: kaktusz, körte, golgotavirág gyümölcse, citrom, szőlő és ananász) az urea és az allantoin hidratálják a száraz bőrt, elősegítik a bőr regenerációját és az új bőr felépítését, valamint a bőr bársonyossá és puhává válik.

A hámlasztó zokni gondosan válogatott összetevői biztosítják a láb intenzív hidratáltságát, bársonyosságát és puhaságát. A talp bőrének teljes regenerációja a használatot követően körülbelül 7-12 nap után várható.

Gyors és egyszerű megoldás, mindössze 4 lépésből áll:

1. Használat előtt távolítsa el a körömlakkot és az ékszereket a lábujjakról és a bokáról.

2. A folyadékot tartalmazó tasakot vágja fel, a tartalmát öntse a zokniba és azt óvatosan húzza a lábára. A komfortérzet biztosítása érdekében viseljen vékony pamut zoknit a hámlasztó zokni fölött.

3. Viselje a zoknit 60-90 percig.

4. Végül öblítse le a lábait vízzel és szappannal.

Az alkalmazást követően a talp bőrének hámlása körülbelül a 4. és 7. nap közötti időben kezdődhet. A lehámlott bőrréteget óvatosan távolítsa el, ne tépje be! A teljes regeneráció általában 7-12 nap után következik be. A hámlás ideje alatt zokni és cipő viselése javasolt.

Figyelmeztetés:
A termék kizárólag a talpon történő használatra készült. Más testrészeken ne alkalmazza! Közvetlenül a csomagolás felnyitása után használja fel! Használat után dobja ki! A termék csak egyszeri használatra alkalmas. Szükség szerint, de 30 napnál nem gyakrabban használható. Cukorbetegségben, lábgombában vagy ekcémában szenvedő betegek nem használhatják.

Összetevők:
Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Urea, Sodium Lactate, Mel Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Menthol, Allantoin, Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Citronellol.

Forgalmazza:
Naturprodukt Kft.
2045 Törökbálint, Depo

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu