Eveline Gold Lift Expert 50+ Luxus Multi-Tápláló nappali és éjszakai krém-szérum 50ml

1699 Ft
Eredeti ár: 1890 Ft
34 Ft/ml

Az aranycérna arc-lifting kezelés, vitathatatlanul az első számú alternatívája az esztétikai orvosi klinikák invazív sebészeti eljárásainak. A lifting aranycérnák rendkívülien hatékonyak az arc fiatalításban és kontúrozásban.

Az élvonalbeli 24k Gold Therapy 4D™ technológiának köszönhetően, a krémek egyedi, 24k kolloid arannyal gazdagított formulája, sokoldalú fiatalító hatást biztosít: redukálja a rögzült ráncokat, visszaadja a bőr megfelelő tömörségét, a lifting hatású cérnákhoz hasonlóan.

24k tiszta arany szemcsék lifting hatást nyújtanak a bőrnek, azonnal a használat után. Serkenti az intenzív kollagén szintézist, amely lehetővé teszi az arckontúr fiatalítását és a látható ránccsökkentést. Az arany erősíti az ANTI-AGE komplex hatásait, lassítja a melanin termelést és visszaadja az arc természetes ragyogását.

Matrixil® 3000 – a legkorszerűbb peptid, amely garantálja a bőr tónusának és rugalmasságának látványos javulását, kisimítja a mély ráncokat és megszünteti a bőr érdességét.

PhytoCellTec™ – növényi őssejtek, amelyek vissza adják a bőr biológiai fiatalságát.

Növelik a bőrsejtek vitalitását és serkentik az intenzív regenerálódást.

Aktív összetevők:
Collasurge LQ™, Pro-Retinol A, Argánolaj, Makadámia olaj, Kukui dió olaj.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu