Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta 10x

Bayer Hungária Kft.

A Bayer Magyarországon

A Bayer a II. Világháború előtt komoly piaci szerepet töltött be Magyarországon, az Aspirin az egyik legkedveltebb gyógyszer volt. A II. Világháború után egy hosszabb szünet következett, majd 1969-ben ismét megjelent Magyarországon, igaz, hosszú évekig csak külkereskedelmi cégeken keresztül tudott értékesíteni.
A Bayer a rendszerváltás után viszonylag hamar, 1992-ben már önálló képviselet nyitott, majd 1994-ben a képviseletet Kft.-vé alakította.

Supradyn

Supradyn drazsé, Supradyn Energia és Supradyn Kids

A Supradyn drazsé arányos mennyiségben tartalmazza az összes fontos vitamint, szükséges ásványi anyagot és nyomelemet. A vitaminok olyan létfontosságú anyagok, amelyek a táplálékkal kerülnek be a szervezetbe. Az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az anyagcserében és a növekedésben, valamint a szervezet regenerációjához (például a csontok, vér stb).

Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta 10x

Supradyn drazsé
A Supradyn drazsé olyan multivitamin készítmény, amely 12 vitamin és 8 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációját tartalmazza.

A vitamin-mennyiségeket az Európa Tanács és az USA Nemzeti Kutatási Tanács által javasolt NRV (ajánlott napi bevitel) alapján határozták meg.A vitaminok létfontosságú anyagok. Nélkülözhetetlenek a szénhidrátok-, az energia-, a lipidek-, a nukleinsavak és a fehérjék metabolizmusában, valamint az aminosavak, a kollagén és a neurotranszmitterek szintéziséhez. Amellett, hogy a vitaminok a szervezet alapvető metabolikus folyamataiban vesznek részt, szerepük van a metabolikus folyamatok szabályozásában és koordinálásában. A vitaminok nélkülözhetetlenek a csontok növekedéséhez, a sebgyógyuláshoz, az érrendszer épségéhez, a mikroszómális gyógyszer-metabolizmushoz és méregtelenítéshez, az immunműködéshez, a fejlődés és differenciálódás stb. során.
Az akut vitaminhiány ismert következményein kívül egyre több adat bizonyítja a megfelelő vitaminellátottság szerepét a betegségek megelőzésében és az egészség és a fizikai-, szellemi teljesítőképesség fenntartásában.

Az ásványi anyagok, nyomelemek szintén létfontosságú anyagok. Sokféle élettani szerepük van: katalizálnak számos enzimatikus reakciót, strukturális alkotórészei az enzimeknek, hormonoknak, neuropeptideknek és hormon receptoroknak, több ponton részt vesznek a metabolizmusban, ingerületátvitelben, a csontok és a fogak felépítésében stb.
A Supradyn drazsé vény nélkül kapható gyógyszer.

Supradyn Energia filmtabletta
13 vitamin, 9 ásványi anyag/nyomelem koenzim Q10-zel

A Supradyn Energia Filmtabletta olyan multivitamin készítmény, amely 13 vitamin és 9 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációja mellett koenzim Q10-et is tartalmaz. A vitamin-mennyiségeket az Európa Tanács és az USA Nemzeti Kutatási Tanács által javasolt NRV* (ajánlott napi bevitel) alapján határozták meg.
A Supradyn Energia Filmtabletta étrend-kiegészítő.

Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta
13 vitamin és 9 ásványi anyag/nyomelem koenzim Q10-zel

A Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta olyan multivitamin készítmény, amely 13 vitamin és 9 ásványi anyag, illetve nyomelem kombinációja mely koenzim Q10-et tartalmaz.

A vitamin-mennyiségeket az Európa Tanács* és az USA Nemzeti Kutatási Tanács által javasolt NRV** (ajánlott napi bevitel) alapján határozták meg.
A Supradyn Energia Plus pezsgőtabletta étrend-kiegészítő.

Supradyn Energia 50+ filmtabletta
50 felett is fitten!

Az idősödő szervezet már kevésbé képes hatékonyan védekezni az oxidatív stressz ellen, így szükségessé válik a külső támogatás.

Egészségünk megőrzése mindnyájunk számára fontos, különösen 50 éves kor felett. A Supradyn Energia50+ egyedi összetételének köszönhetően hozzájárul az egészség megőrzéséhez. Cink, mangán, szelén, C-és E-vitamintartalma révén a szabad gyökök káros hatásainak kivédésében is segít. A multivitaminok és ásványi anyagok mellett ginzeng- és olívaolaj kivonatot is tartalmaz.
A Supradyn Energia50+ étrend-kiegészítő.

Supradyn Kids
Gumivitamin

A Supradyn Kids egyedülálló, célzott összetétele együttesen támogatja az idegrendszert és az immunrendszert.

Finom gyümölcsízű gumivitamin figurái pedig élvezetessé teszik a vitaminfogyasztást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Supradyn Kids B és C vitaminok mellett omega-3-at is tartalmaz, amely hozzájárul a normál agyműködés és normál látás fenntartásához.
A Supradyn Kids étrend-kiegészítő.

Termékek:

Supradyn drazsé 30x 2784 Ft
Supradyn drazsé 60x 2784 Ft

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu