Pediacyn hidrogél 45g

6842 Ft
152044 Ft/kg

Az Oculus Innovative Sciences társaság kifejlesztette a hidrogélt az atópiás dermatitisz hatékony kezelésére. A szabadalmaztatott Microcyn technológia segítségével gyártott Pediacyn hidrogél kifejezetten előnyös az atópiás dermatitisz kezelése során, a száraz és nedves fázisban egyaránt.

Előnyök:
- megelőző gyulladáscsökkentő-, és antimikrobiális tulajdonságok,
- kapilláris perfúzió által javítja a vaszkularitást,
- kímélő a környezettel szemben, mert használata során nem keletkezik hulladék,
- biztonságosan használható a száj, orr és szem környékén is,
- semleges pH-érték,
- nem irritáló hatású,
- nem toxikus.

Pediacyn készítmény fő összetevője a klórsav, illetve a nátrium-hipoklorit. Ezen kis mennyiségben jelenlévő anyagok az emberi szervezetben egyébként természetes úton termelődnek, mint a veleszületett, az immunrendszer védelmét szolgáló alkotóelemek. Microcyn technológiát évek óta alkalmazzák a különböző akut és krónikus sebek kezelésére, és bizonyítást nyert, hogy a gyógyulási folyamat alatt igen hatékony, ráadásul nem kívánatos mellékhatások nélkül.

Az atópiás dermatitisz egyik legelterjedtebb bőrbetegség, mely a kisgyermekek 2-5%-nál, felnőttek 10%-nál fordul elő.

Bár a szimptómák különbözőek, az atópiás dermatitisz egyik leggyakrabban jelentkező mellékhatása a viszketés. Ez negatívan befolyásolja a mindennapi tevékenységet és az élet minőségét. A viszketés mellet gyakran fordul elő gyulladás, száraz és kivörösödött bőr. Ha a kisgyermek megbetegszik, a szülők keresik a hatékony módszereket és különböző utakat ahhoz, hogy gyermekük minél előbb teljesen meggyógyuljon. Nagyon fontos megtalálni ezen bőrbetegség hatékony kezelésének a módját, mert gyermekek csak nagyon nehezen tudnak ellenállni a vakarási kényszernek és a bőr dörzsölésének.

Forgalmazza:
Ergo-Prevent Kft.
7773 Villány, Baross G. utca 23.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu