Gyártók és forgalmazók

Bayer Hungária Kft.

A Bayer a II. Világháború előtt komoly piaci szerepet töltött be Magyarországon, az Aspirin az egyik legkedveltebb gyógyszer volt. A II. Világháború után egy hosszabb szünet következett, majd 1969-ben ismét megjelent Magyarországon, igaz, hosszú évekig csak külkereskedelmi cégeken keresztül tudott értékesíteni.
A Bayer a rendszerváltás után viszonylag hamar, 1992-ben már önálló képviselet nyitott, majd 1994-ben a képviseletet Kft.-vé alakította.

Aspirin Ultra, Aspirin Komplex, Aspirin Komplex Forró ital, Aspirin Plus C és Aspirin Protect, Bőr és lábgomba kezelése, Bepanthen kenőcs, Bepanthen krém, Bepanthen Plus és Bepanthen Sensiderm, Canespro és Canesten plus, Supradyn

Béres Gyógyszergyár

A ˝Béres˝ köztudottan az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon. A Béres Gyógyszergyárról is tudható, hogy nem szokványos cég: arca van. Nevét a legendás hírű feltalálóról Id. Dr. Béres Józsefről kapta, akinek világhírű találmányára építkezve az elmúlt közel 20 év során egy nemzetközi rangú vállalkozás nőtt fel, melynek a család irányítása mellett a globalizálódott piaci versenyben is sikerült megőriznie függetlenségét, hitelességét, népszerűségét és emberközpontúságát. A Béres termékek ma minden településen megtalálhatóak, és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig sok millióan ismerik és használják őket.

Actival termékcsalád, Béres Cseppek

BioCo Magyarország Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártására, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk.

Boehringer Ingelheim

A gyógyszeripar tevékenysége az emberekről szól. Célunk, hogy az új és értékes gyógyszerekkel lássuk el az emberiséget, ezért kutatunk, fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk olyan készítményeket, amelyek egyre jobb és korszerűbb megoldásokat kínálnak az egészséggel kapcsolatban felmerülő problémákra.

Innováció. Ez a gondolat hatja át a Boehringer Ingelheim működését, viszi előre vállaltunkat, ösztönzi munkatársainkat, teremti meg és építi sikeres, jövőbe mutató vállalatunk alapjait.

Dr.Kelen

A HighCosm az Európai Unióban elfogadott minőségi követelményeknek megfelelő saját fejlesztésű kozmetikai termékek kutatásával, formulálásával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, de felkérésre vállalja egyéb kozmetikai termékek kidolgozását, gyártását is (pivate label).

Dr.Kelen Sportkészítmények, Fit alakformálók, Luna sósborszesz gélek és lábbalzsamok, SunSave napozó termékek, SunSolar szolárium termékek

MEDA Pharma Magyarország Kft.

A MEDA AB svéd központú nemzetközi gyógyszercég, mely saját képviselettel van jelen több mint 50 országban, főként Európában illetve az Egyesült Államokban.

Activon Extra gél, Allergodil orrspray és szemcsepp, Moxalole, Mi a Naloc?, Rheumon és Rheumon Forte gél

Patikárium

A Parma Produkt Gyógyszergyártó Kft. 1996-ban alakult, tulajdonosa a PHOENIX Pharma Zrt. mely Magyarország egyik legnagyobb forgalmú gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozása. Cégünk fő feladata, hogy rugalmasan, partnereink a nagykereskedők igényeinek megfelelő mennyiségben, ellenőrzött, állandó minőségben gyártsa a tevékenységi körébe eső gyógyszerkészítményeket, gyógytermékeket, egyéb termékeket. A nagykereskedők közvetítésével látja el a gyógyszertárakat készítményeivel.

Patikárium teák

Richter Gedeon

A Richter Gedeon Nyrt.-t, Magyarország egyik vezető gyógyszergyárát 1901-ben alapította a nevét adó gyógyszerész, aki ezzel nemcsak a cég, hanem az egész magyar gyógyszeripar alapjait is megteremtette.

A kisüzemi gyártás színhelye a még ma is működő, Üllői úti Sas Patika volt. Magyarországon ez idő tájt indult fejlődésnek az önálló gyógyszerkutatás és gyógyszergyártás. Az ipari szintű gyógyszertermelés olyan mértékű tőkét igényelt, amely akkoriban a nyugati világban is ritka volt. A Sas gyógyszertárban berendezett laboratóriumban kezdetben állati szervkivonatokból organoterápiás készítményeket állítottak elő.

Fájdalmat csillapít generációk óta, Védelem a gyomornak!, Panangin filmtabletta, Gravida, Ophylosa szemcsepp, Aqua Maris termékcsalád, Zilola

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"