Tasectan 250mg por 20x

2342 Ft
117 Ft/db

Orvostechnikai eszköz, zselatin és tanninsav komplex. Mechanikusan hat, megvédi a gyulladt bélfalat. Védő, fehérje-alapú, nyálkahártyához tapadó filmréteget hoz létre, ez komplexet képez a helyi gyulladásért felelős nyálkahártya-fehérjékkel, elősegíti azok megkötődését, széklettel történő kiürülését.

Mire alkalmazható?
Az orvostechnikai eszköz a bélfal élettani funkciójának helyreállítására szolgál. Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl. hasi feszülés és gyakori székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki.

Tudnivalók az alkalmazás előtt
Gyermekeknél az orvostechnikai eszköz használata előtt konzultáljon a kezelőorvossal. Forduljon orvoshoz. ha a bélfal irritáció vagy a hasmenés nem szűnik meg.

Hogyan kell alkalmazni?
Felnőttek számára kapszula, gyermekgyógyászati alkalmazásra pedig tasakban, por alakban kerül forgalomba. A kapszulát vízzel kell bevenni, a port 1 pohár vízben elkeverni; gyümölcslével vagy joghurttal is be lehet venni.

Adagolás
Felnőtteknek: 1-2 kapszula 4-6 óránként a tünetek megszűnéséig.
Gyermekeknek: 3 év alatt: 1 tasak 6 óránként a tünetek megszűnéséig. 3 – 14 év között: 1-2 tasak 6 óránként a tünetek megszűnéséig.

Orvostechnikai eszköz. Hatóanyag: zselatin-tannát

Forgalmazza:
Valeant Pharma Magyarország Kft.
1025 Budapest, Csatárka u. 82-84.

Gyártja:
Novintethical Pharma SA,
Via Pian Scairolo 11, 6915 Lugano, Svájc

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu