Magnesium Diasporal 300 ivógranulátum 50x

7290 Ft
146 Ft/db

A Magnesium Diasporal egy jól felszívódó szerves magnézium készítmény. Egyedüli hatóanyagként tisztán magnézium-citrátot tartalmaz, mesterséges kötőanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül. Már 1 tasak granulátum fedezheti a napi 300 mg-os magnézium - szükségletet.

Alkalmazási terület / Javallat:
Kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett a magnézium pótlása a sejtek anyagcseréjének harmonizációját segíti elő.
Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. Ajánlható az étrend kiegészsítésére várandós és szoptatós kismamáknak, fogyókúrázóknak, sportolóknak.

Összetevők

1 tasak (5 g) Magnesium-diasporal tartalma :
Magnéziumcitrát (vízmentes) 1830 mg;
Magnéziumtartalom: 12 mmol = 24 mval = 295,7 mg

Egyéb alkotórészek: szacharóz, citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát, riboflavin (B2 vitamin), természetazonos narancsaroma

Adagolás/Felhasználási útmutató
Felnőtteknek naponta 1 tasak Magnesium Diasporal 300, granulátum egy pohár vízben, vagy narancslében (~2 dl) feloldva fogyasztható. = A napi adag 296 mg (98,7 RDA*%) magnéziumot tartalmaz.
*RDA (felnőttek számára ajánlott napi bevitel) 100%-a!

Tipp: Bevétele este ajánlott.

Figyelmeztetések
Súlyos veseelégtelenség esetén ne szedje a készítményt! A javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárandó! 4 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlott az alkalmazása. Az étrend-kiegészítő nem hettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"