Kekszek és szeletek

DUKAN Chia magos zabkorpa keksz 4x40g

Chia (aztékzsálya) mag tartalmú diétás zabkorpa keksz magas rost és alacsony szénhidráttartalommal fogyókúrázó édesszájúaknak.
2164 Ft
13525 Ft/kg

DUKAN Chia magos zabkorpa szelet 3x37g

Kétrétegű, csokoládé borítású nugátos zabkorpa szelet mandula aromás ízesítéssel, magas rost- és alacsony szénhidrát tartalommal igényes, fogyókúrázó ínyenceknek.
2164 Ft
19495 Ft/kg

DUKAN Extra Gourmand zabkorpa keksz 4x50g

Egyik oldalán csokoládé borítású, nugátos zabkorpa keksz mogyoró aromás ízesítéssel, magas rost- és alacsony szénhidrát tartalommal igényes ínyenceknek.
2164 Ft
10820 Ft/kg

DUKAN Extra Gourmand zabkorpa szelet 4x30g

Kétrétegű, csokoládé borítású nugátos zabkorpa szelet magas rost- és alacsony szénhidráttartalommal igényes ínyenceknek. Francia eredetű termék magyar felülcímkézéssel.
2164 Ft
18033 Ft/kg

DUKAN kókuszos zabkorpa keksz 6x37,5g

Kókusz ízű zabkorpa keksz magas rost- és alacsony szénhidráttartalommal fogyókúrázóknak.
2164 Ft
9618 Ft/kg
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"