Kereső:

Lactiv Plus Baby Natural granulátum 10x

1709 Ft
171 Ft/db

Antibiotikumos kezelés vagy gyomor- és bélrendszeri fertőzések esetén, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén javasolt 6 hónapos kortól.

Élőflórát és C-vitamint tartalmazó granulátum, speciális gyógyászati célra szánt tápszer. 3 féle élőflóra + C-vitamin. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Felhasználási javaslat:
Naponta egy tasak tartalmát javasolt bevenni, lehetőleg reggel.
A tasak tartalmát kevés vízbe vagy nem meleg italba javasolt beleszórni. Elkeverés után fogyasztható.

Antibiotikus terápia esetén a Lactiv baby plus natural alkalmazását az antibiotikumos kezelés kezdetekor javasolt elkezdeni, és az antibiotikum szedésének befejezését követően további egy hétig javasolt folytatni.
A Lactiv baby plus natural granulátum és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább három óra teljen el.

6 hónap feletti csecsemők és kisgyermekek esetében főzelék sűrűségű, nem meleg ételben vagy italban elkeverve kell alkalmazni.
Összetevők: frukto-oligoszacharidok, burgonyakeményítő, lactobacillus helveticus R0052ND, L-aszkorbinsav, Bifidobacterium bifidum R0071, Bifidobacterium infantis R0033.

Fontos figyelmeztetések:
Csak orvosi ellenőrzés mellet alkalmazható. 6 hónapos kortól alkalmazható. A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne szabad túllépni. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként. Nem alkalmazható parenterális táplálásra. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 14 éves kor alatti gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazhatják. Csak ép, teljesen lezárt tasak tartalmát használja fel. A tápszerrel bekevert megmaradt ételt vagy italt meg kell semmisíteni. Nyomokban glutént-, szóját-, tejet-, és a belőlük származó termékeket tartalmazhat (beleértve a laktózt is).

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu