FS Pure Pigment Őssejtes kétfázisú arctisztító pigmentációra 125ml

4990 Ft
40 Ft/ml

A Pure Pigment használata, a pigmenthalványító termékek mellett javasolt a bőr tisztítására. Olajos és vizes komponensei a szennyeződés széleskörű eltávolítását szolgálják. Gyógynövényekkel, őssejtes és pigmenthalványító összetevőkkel teszi teljessé a bőrápolást.

Az alap bőrápolás több egymáshoz kapcsolódó lépésből áll. A legfontosabb tényezők a rendszeresség és a bőr aktuális állapotához való alkalmazkodás. A pigmentáció halványítására kezdje el használni a Fytofontana Stem Cells termékcsalád termékeit.

A Fytofontana Stem Cells Pure Pigment kétfázisú arctisztító alaposan tisztítja meg az arcbőrt a mindennapi szennyeződéstől, miközben kímélő módon csökkenti a bőrfelszín helyi pigmentációját és támogatja a bőr megújulását. A hozzáadatott Boerrhavia diffusa növényi kivonata és a biotechnológiai oligopeptid-34 kombinációja több biokémiai folyamaton keresztül, szinergikusan fejti ki bőrhalványító hatását.

A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró hatóanyagokkal is. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. A TrioStem3 Complex és az új generációs peptidek gonoskodnak a bőr rugalmasságáért felelős kollagén pótlásáról, ezáltal támogatják a ráncok feltöltését is.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu