Vitanorma Omega-3 1000mg lágyzselatin kapszula 30x

1890 Ft
63 Ft/db

Az omega-3 zsírsavak olyan telítetlen zsírsavak, melyekben az utolsó telítetlen szén-szén kettős kötés az n−3 pozícióban található; azaz a zsírsav láncvégi metilcsoportjától 3 kötésnyire.

A hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak – DHA és EPA – jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és érrendszerre gyakorolt hatás, melyet az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor. Az eszkimók nagyon sok, tengeri állatokból származó zsiradékot fogyasztanak, de ennek ellenére gyakorlatilag ismeretlen körükben a kardiovaszkuláris megbetegedés. Az ezekben a zsírokban nagy mennyiségben előforduló omega-3 zsírsavak csökkentik a triglicerid szintet, a pulzus számot, a vérnyomást és az érelmeszesedést.

A halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsavnak az alábbi pozitív hatásai vannak a szervezetre:
- Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
- A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
- hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

Összetevők:
Halolaj,zselatin,nedvesítőszer:(glicerin),víz

Hatóanyag tartalom
Halolaj 1000 mg
-EPA 180mg
-DHA 120 mg

OÉTI engedélyszám: 14880 / 2014

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu