Clogin intim zuhany 5x

4422 Ft
884 Ft/db

Clogin 4.5 pH értékű intim zuhany. Az oldat hatékony tisztítást biztosít a hüvely nyálkahártyáján és ezzel egy időben, az öblítés mechanikai folyamata révén, megakadályozza a hüvely falán a gombák felhalmozódását. Az oldat bórsavat tartalmaz, mely segít fenntartani a hüvely fiziológiai savasságát. Az Aloé Vera, a teafa olaj és a hialuronsav különleges formulája frissítő és hidratáló hatást biztosít, és nem változtatja meg a hüvely nyálkahártyájának normál élettani fiziológiáját.

Összetevők:
100 ml oldat tartalmaz 3% bórsavat, glicerint, Terpinen-4-ol, Aloe Vera gél, körömvirág vizes kivonata, imidazolidinil-karbamid, nátrium-metil-parabén, dinátrium EDTA, tejsav, hialuronsav, nátrium-karboxil-metil-cellulóz, víz.

Javaslat
naponta egy intim zuhanyozás, illetve, amennyit az orvosa javasol.

Kontraindikáció:
Ne használja a terméket, amennyiben bármely összetevőjével szemben ismert érzékenységben szenved.

Használat
1. Használat előtt rázza fel. A flakon alján esetlegesen keletkező lerakódások a természetes összetevők kivonatai.
2. Csavarja le a kupak bordáit.
3. Nyomjon egy irrigátor csövet a flakon kupakjára.
4. Gyengéden helyezze fel az irrigátor csövet a hüvelybe és nyomja meg a flakon oldalát. Annak érdekében, hogy teljesen kiürüljön a flakon, fordítsa fejjel lefelé.

Figyelmeztetés
Használat előtt alaposan olvassa el a mellékelt tájékoztatót. Gyermekektől távol tartandó. Ne nyelje le. Jól lezárva, száraz helyen tartandó, óvja a fénytől és a közvetlen hőtől (T<30 °C). Ne használja a terméket, ha a csomagolás sérült. Ne használja a terméket a lejárati időn túl. A lejárati idő a bontatlan csomagolású, megfelelően tárolt termékre vonatkozik. Ne használja a terméket, amennyiben ismert hüvelyi sérülése, vagy sebe van. Ne használja a menstruációs ciklus alatt. Ne lépje túl a feltüntetett adagolást orvosa tanácsa nélkül. A hosszantartó alkalmazás során megnő a túlérzékenység esélye: ebben az esetben szakítsa meg a termék használatát és konzultáljon orvosával a megfelelő kezelés érdekében.

5 db egyszer használatos flakon 100 ml oldattal és 5 db egyesével csomagolt, egyszer használatos applikátor.

CE Medical device

Gyártó:
Sakura Italia Srl.
Lonato del Garda
Brescia, Italy

Forgalmazó:
Health Pharma Kft.
Szentendrei út 32.
Budapest
1035

Besorolás
CE jeles orvostechnikai eszköz

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu