Helia-D micellás sminklemosó kendő 24x

1190 Ft
50 Ft/db

A Micellás sminklemosó arctisztító kendő kettős hatású, gyengéden tisztít és ápol. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is.

A sminklemosó és hidratáló arctisztító kendőben lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, alkohol vagy szappan használata nélkül. Gyulladásgátló, sebregeneráló és hámképző hatóanyagokat tartalmaz. Hatóanyagai késleltetik a bőr kiszáradását.

Használata:
Húzzon ki egy micellás kendőt a csomagból, majd a tasakot gondosan zárja vissza az öntapadós füllel, hogy megelőzze a kendők kiszáradását. Gyengéden törölje át vele az arcot, a szemeket illetve a sminkelt részeket.

Ingredients/összetevők: Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Poloxamer 184, Phenoxyethanol, Glycereth-2 Cocoate, Herbal Drops VII. (Hippocastanum semen, Glycyrhiaze radix, Potentilla anserina herba, Juglans folium, Lavendula herba, Chamomillae flos, Calendulae flos), Benzoic acid, Perfume, Dehydroacetic acid, EDTA-Na2, Citric Acid

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu