Bonolact Pro+biotikum kapszula 30x

3262 Ft
109 Ft/db

Elősegíti az egészséges bélflóra kialakítását és fenntartását, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és egészség megőrzéséhez.

A Bonolact Pro+biotikum gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.
Speciális tulajdonságú, élő probiotikus baktériumokat - Lactobacillus acidophilus, LA-5®; Bifidobacterium, BB-12® - tartalmazó probiotikum.

E recept nélkül kapható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítménnyel Ön természetes úton járulhat hozzá a sérült bélflórája regenerálásához, az egészséges bélflóra kialakításához és fenntartásához, ezzel a jó közérzet és egészség megőrzéséhez. Az optimális hatás elérése érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.
A készítmény „bélazonos” baktériumokat tartalmaz. Rendszeres fogyasztása kedvező hatással van az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, ezáltal az egészségre. Hatékonysága függ az egészségi állapottól, kortól, étkezési szokásoktól és az egyéni hozzáállástól.


A Bonolact® Pro+biotikum bizonyított hatásai a következők:
- jótékonyan befolyásolja a bélflóra és ezen keresztül az immunrendszer működését, megelőzi és/vagy enyhíti a hasmenést, székrekedést, a nem specifikus gasztrointesztinális panaszokat, gyulladásos bélbetegségeket,
- gátolja a szervezet számára káros baktériumok és élesztők megtelepedését, elszaporodását a bélrendszerben,
- enyhíti a tejcukor-érzékenység tüneteit,
- B-vitaminokat és K-vitamint képesek előállítani.

Milyen esetben ajánlott a Bonolact® Pro+biotikum szedése?
A készítmény alkalmazása elősegíti az egészséges bélflóra kialakítását és fenntartását, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és egészség megőrzéséhez.

Szedhető-e a Bonolact® Pro+biotikum más gyógyszerek mellett?
A Bonolact® Pro+biotikum nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógyszerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Bonolact® Pro+biotikum alkalmazása főleg antibiotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban – glükóz-galaktóz-malabszorpcióban – szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.

Tejcukor-érzékenyek fogyaszthatják.
A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.


Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

Előfordulhat-e mellékhatás a Bonolact® Pro+biotikum alkalmazása során?
A Bonolact® Pro+biotikum fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Bonolact® Pro+biotikum kapszulát várandós és szoptatós anyák is szedhetik!

Hogyan és mikor kell a Bonolact® Pro+biotikum kapszulát bevenni?
A Bonolact® Pro+biotikum bevétele étkezés közben vagy után javasolt. Bevétele folyadékkal lenyelve történjen.

Mennyi ideig szedhető a Bonolact® Pro+biotikum kapszula?
A Bonolact® Pro+biotikum alkalmazása nem okoz függőséget, hosszantartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátja.

Napi ajánlott adag?
Ajánlott adagolás legalább naponta 1-2 kapszula étkezés közben vagy után.

Hogyan kell tárolni a terméket?
Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Hatóanyagtartalom:
14 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5 x 108 Lactobacillus acidophilus, LA-5® és min. 5 x 108 Bifidobacterium, BB-12® /kapszula.
Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium-sztearát.
Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

Nyilvántartási szám: OGYI-992 /2006

Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja:
MTKI Kft., 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"