Kereső:

Florabalance Baby&Junior por 30x

2364 Ft
79 Ft/db

A Florabalance Baby&Junior élőflórát és inulint tartalmazó speciális –gyógyászati célra szánt– tápszer. Csecsemőknek és gyerekeknek javasolt károsodott bélflóra esetén. Tasakos kiszerelésének köszönhetően alkalmazása és adagolása egyszerű.

Tápérték 1 tasakban (1g-ban)
Energiatartalom: 3kcal/10kJ
Zsír (g) 0,1
Ebből telített zsír (g) 0
Szénhidrát (g) 0,2
Ebből cukor (g) 0,1
Élelmi rost (g) 0,6
Fehérje (g) 0,1
Só (g) 0

Összetevők: szénhidrát-keverék (inulin, glükóz, fruktóz, szacharóz), baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp., Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Adagolás: 6 hónapos kortól 2 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 1 tasaknyi (1 g), 2 éves kor felett 2×1 tasaknyi készítmény adása javasolt naponta, lehetőleg étkezés közben, 10 napon keresztül. Bontsa fel a tasakot, és tartalmát oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban (vízben, tejben). Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Baby&Junior alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 6 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Tárolás: felbontás után száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

Nettó tömeg: [10g/30g]/[10/30] tasak

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu