Kereső:

BioGaia ProTectis Junior + D-vitamin narancs ízű rágótabletta 10x

1462 Ft
146 Ft/db

Speciális- gyógyászati célra szánt – tápszer antibiotikum kezelés vagy gyomor- és bélrendszeri fertőzések , valamint enyhe emésztési problémák esetére (székrekedés és hasmenés), a különleges táplálkozási igény kielégítésére. D₃ vitamint tartalmaz, mely biztosítja a megfelelő napi D-vitamin bevitelt, és támogatja az immunrendszer normál működését. 3 éves kortól.

Antibiotikum kúra mellé és az immunrendszer támogatására válasszon szakmailag elismert készítményt!
Anyatejből kivont természetes hatóanyagának, a Lactobacillus Reuteri ProTectis®-nek, és finom narancsízének köszönhetően gyermekek számára ideális.

Milyen esetekben ajánlott?
- Antibiotikumos-kezelés,
- hasmenés,
- gyomor- és bélrendszeri fertőzések esetén,
- immunrendszer támogatás.

Összetevők
Édesítőszerek: izomalt, xylitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri ProTectis®), pálma olaj, narancs aroma, savanyúságot szabályozó: citromsav, D₃ - vitamin (kolekalciferol).

Ajánlott adagolás
Napi 1 tabletta szedése javasolt. Egy tabletta minimum 100 millió élő Lactobacillus reuteri Protectis®-t és 400 NE D₃ -vitamint tartalmaz. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Kizárólagos táplálásra nem alkalmas, a kiegyensúlyozott táplálkozást nem helyettesíti.

Fontos figyelmeztetés
A BioGaia ProTectis® Junior + D-vitamin rágótabletta kizárólag az orvos javaslatára, az orvos előírása és ellenőrzése mellett, valamint a használati utasítás szerint alkalmazható. Más D-vitamin tartalmú készítmények együttes szedéséről konzultáljon orvosával.

Terhesség és szoptatás
A termék a terhesség és szoptatás alatt is fogyasztható.

Tárolás
Szobahőmérsékleten, maximum 25 °C fokig. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Online patika
Szolgáltatások
Statimpatika.hu